Adatvédelmi irányelvek

Az adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy tájékoztassa Önt, hogy milyen személyes adatokat gyűjtünk Öntől alkalmazás (a továbbiakban: “alkalmazás”) használata során, hogyan használjuk fel azokat, illetve hogyan védjük azokat. Az adatvédelmi nyilatkozatunk tartalmazza a jogszabályok által előírt információkat is.

Az alkalmazás letölthető:
Google Play

Az Ön által megadott adatok

Az alkalmazás használata során Öntől a következő adatokat gyűjtjük:

  • Név
  • Telefonszám
  • Helyzetmeghatározás

Az Ön adatait azért gyűjtjük, hogy segítséget tudjunk nyújtani a szolgáltatás igénybevételéhez. Az Ön adatvédelme nagyon fontos számunkra, és azokat bizalmasan kezeljük.

Az Ön adatainak használata

Az Ön adatait kizárólag a szolgáltatás igénybevételéhez használjuk fel, és azokat semmilyen más célra nem adjuk ki harmadik félnek.

Az Ön adatainak tárolása és védelme

Az Ön adatait az alkalmazásunkban tároljuk. Az alkalmazásban tárolt adatokat védelmezzük, és minden szükséges intézkedést megtesszük az adatok biztonságának megőrzése érdekében.

Az Ön jogai

Az adatvédelmi törvények szerint Önnek jogában áll a saját adataihoz való hozzáférés, azok helyesbítése, illetve törlése. Az Ön jogainak érvényesítéséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alkalmazásunkban található kapcsolati űrlapunkon keresztül.

Az adatvédelmi nyilatkozat módosítása

Az adatvédelmi nyilatkozatunkat időnként módosíthatjuk. Az új nyilatkozatunkat az alkalmazásban közzétesszük, és a

módosításokat a módosítás dátumának frissítésével jelöljük meg. Amennyiben jelentős változásokat eszközölünk az adatvédelmi nyilatkozatban, értesítést küldünk Önnek az alkalmazásban, vagy e-mailben, vagy más megfelelő módon.

Kapcsolattartás

Amennyiben bármilyen kérdése van az adatvédelmi nyilatkozattal vagy az alkalmazással kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot az alkalmazásunkban található kapcsolati űrlapunkon keresztül.

Végül szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Ön adatainak védelme nagyon fontos számunkra, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy azokat biztonságban tartsuk és a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük.

Köszönjük, hogy használja alkalmazásunkat